Vi skal bygge roboter!!

Våren 2019 skal vi jobbe en del med roboter.

Hvis du synes dette høres spennende ut, da er Tynset TeknoLab stedet for deg.

lmev3

Lego Mindstorms

 

 codecombat

CodeCombat

 
 

microbit

Micro:bit

 

 

arduino

Arduino 

For å kunne bygge en robot skal vi blant annet lære oss å bygge og programmere. Da skal vi jobbe med bl.a Microbit, Arduino, Lego Mindstorms, CodeCombat og 3D printing. Vi skal tegne roboter og 3D-printe dem, koble sammen ledninger og sette på motorer og annen elektronikk. Så må vi ha noe som gjør at vi kan styre dem og alt dette skal du lage.

Vi skal ikke drive med bare roboter, men vi starter opp perioden med dette og så får vi se om vi får tid og lyst til å drive med andre ting senere. Det kommer til å bli en kjempemorsom vår. Her er det noe for alle aldersgrupper.

Oppstart og påmelding 

I Januar skal vi holde intern kurs for veiledere, så da blir det ingen aktiviteter på labben.

Vi starter derimot opp onsdag den 6 Februar og holder på som vanlig fra 1700 til 2000.

Som tidligere år så tar vi i mot 10 åringer og oppover. Hvis noen yngre enn dette vil delta så må de ha med en voksen. Det tas forbehold om at det er plass til alle, så vi prioriterer de fra 10 år.

Vi øker medlemsavgiften til 900 kr for våren 2019 og denne betales inn på kontonummer 1822.59.00929.

Påmeldingsskjema finner dere nedenfor.

Vi ber om at det opprettes en Google konto for alle våre deltagere, slik at denne kontoen kan brukes i noen av verktøyene vi bruker. Påloggingen til denne kontoen må deltageren ha med seg. Vi vil opprettholde nødvendig sikkerhet slik at kontoen ikke blir misbrukt eller kommer på avveie.

Laster inn ...