contact@evergreenarts.edu +1-3435-2356-222

Til dette kurset har vi lyst å invitere jenter/kvinner i alle aldre. Hvorfor kun jenter/kvinner?

Vi tror at dette med programmering primært av ulike årsaker er en sånn guttegreie og at jenter ofte kommer litt i skyggen av gutta når disse får et tilbud om å drive med programmering. Videre så ser vi det at jenter ofte i sammenheng med vår filosofi tror at verksteder av ulike typer, er noe gutta driver med. Dessuten mener vi at jenter trenger en spesifikk arena innenfor det teknologiske området for å utvikle seg på sin måte innenfor dette. Så vet vi det at det gir det en god stemning å kunne ta med seg ei venninne, ha det sosialt og drive med noe som kanskje kan forbindes til matematikken på skolen eller et annen fag som f.eks kunst og håndtverk, noe Processing ofte assosieres med. I så måte ønsker vi å gi jenter et bredere tilbud innenfor kreative aktiviteter av ulike typer. Dette har vi gode erfaringer med i både skole- og fritidssammenheng.

Så hva er Processing?

Processing kan man beskrive sider opp og sider ned, men vi tror en videoserie er bra å kikke på og starte med den her nedenunder  og bla seg gjennom de ettefølgende videoene i serien.

Veldig kort: Med Processing kan man programmere tegninger i form av alle slags geometriske figurer, legge til farger og rett og slett skape kunst. 

Når man har sett på videoene man delta på kurs hos oss helgen 16 og 17 November. Da bruker vi begge dagene til å slå oss løs med programmering og løse ulike intrikate oppgaver.

Kurset passer nok best for de i alderen 14+ . 

Påmeldingsskjema finner dere nedenfor. Kursagiften er 300 kr pr deltager. Avgiften betales på Vipps nr 581379.

Fjell IT Leteng transparent SPBank1Hedmark tynsetlogo bohus logo stor tools